Förnyelse av församlingarnas verksamhetsstatistik

17.04.2015Statistik

Kyrkostyrelsen håller på att förnya församlingarnas verksamhetsblanketter A3 Allmänt församlingsarbete, A4 Barn- och ungdomsverksamhet, A5 Diakoni och A6 Mission vad gäller det efterfrågade datainnehållet. Målet är att få mer koncis men samtidigt mer mångsidig information om församlingarnas verksamhet. Det är meningen att de nya verksamhetsblanketterna tas i bruk i församlingarna tidigast 1.1.2017. Statistikuppgifterna för år 2015 och 2016 samlas på de nuvarande statistikblanketterna.

Församlingarna får information om hur reformen framskrider på Sacristas statistiksidor.

Närmare information: statistiksekreterare Helena Kontio, tfn 09-1802 254 helena.kontio(at)evl.fi eller ekonomiplaneringschef Pasi Perander, tfn 09-1802 246, pasi.perander(at)evl.fi.