Välkommen på temaseminarium om fostran 17-19.9.2013

20.03.2013Utbildning
temaseminarium

Ni är inte gäster och främlingar utan har ert hem hos Gud

Temaseminariet förverkligas under en kryssning Helsingfors-Stockholm i höst.

Borgå, Esbo och Helsingfors stift arrangerar tillsammans med de kristna organisationerna ett tvåspråkigt temaseminarium om fostran. Seminariets teman anknyter till gästfriheten och spiritualiteten i en allt mer global/internationell kyrka.

Alla som jobbar inom fostran är välkomna med. Programmet består av föreläsningar, workshops, veckomässa i Stockholm och inlägg om barn och ungdomsperspektiv i Svenska kyrkan samt materialutställning på båten.

Bland de medverkande kan nämnas biskoparna Irja Askola, Tapio Luoma och Björn Vikström, Niko Huttunen, Pekka Y. Hiltunen och Harry Lunabba. I Stockholm medverkar Peter Ekman,  handläggare barn- och ungdom på kyrkokansliet.

Mer information i bilagan som öppnas genom att klicka här.

Anmäl dig före 7.6.2013! Till anmälningen kommer du genom att klicka här.