Servicecentret för kyrkans ekonomi- och personalförvaltning fick direktör, personalchef och IT-chef

13.05.2011Ekonomi och förvaltning

Kyrkostyrelsens plenum har den 19 april 2011 valt förv.mag. Seija Mäenpää till direktör för kyrkans servicecenter för ekonomi- och personalförvaltning. Mäenpää kommer från Uleåborg stads servicecenter Oulun Konttori, där hon varit ekonomi- och utvecklingschef.

Kyrkostyrelsens ämbetskollegium har den 28 april 2011 valt ped.mag. Johanna Laitila till personalchef. IT-chef blir fil.mag. Hannu Kallinen.

Tidigare nyheter