Deltag i enkäten och påverka utvecklandet av kyrkans EU-bidragsverksamhet!

30.11.2015Aktuellt

EU:s nya programperiod erbjuder många möjligheter – från t.ex. kompetens- och verksamhetsutveckling till diakoni, ungdomsarbete och bevarande av det kyrkliga kulturarvet – för den kyrkliga verksamhetssektorn.

För att kunna utveckla EU-bidragsverksamheten enligt församlingarnas önskemål och behov ber vi er vänligen besvara enkäten nedan. På basen av inkomna svar kommer vi att vidareutveckla informations- och rådgivningsverksamheten kring EU-bidrag. Enkäten – som bara tar några minuter att besvara - kan besvaras fram till den 11 december 2015.

Länk till den enkäten

Tilläggsinformation: EU-jurist Lena Kumlin