Kyrkans chatt öppen hela sommaren

08.06.2015Diakoni
chattbanner prata om det!

Kyrkans själavårdschatt håller öppet två gånger per vecka hela sommaren igenom.

Sommaren är tiden för avslappning och ledighet för många. Det är också tiden då verksamheter håller paus och hela samhället tar semester. Under den tiden har man tid för reflektion, man hinner tänka på sitt liv och vill kanske prata med en annan människa om det. Därför håller kyrkans själavårdschatt öppet hela sommaren.

I kyrkans chatt kan du prata med en annan människa om det som är viktigt för dig. Chatten är öppen på onsdagar och torsdagar klockan 19-21. Det är församlingarnas präster, diakoner och ungdomsarbetsledare som fungerar som dejourer och stödpersoner i chatten.

Du hittar chatten på evl.fi/chatt

Vill du hellre prata med någon i telefon kan du anlita kyrkans samtalstjänst. Samtalstjänst håller som vanligt öppet kl. 20-24 varje dag. Samtalstjänsten nås på numret 01019-0072.

Berätta gärna om denna möjlighet för era församlingsmedlemmar. Fler reklambilder för chatten hittar du via denna länk.