Beställ julens bönekort gratis

19.11.2012

Vi har tryckt upp en ny upplaga av de populära bönekorten för julen. På kortets ena sida finns korta böner för varje söndag i advent och på andra sidan böner för tiden från annandag jul till trettondagen. Korten ingår i materialet för prioritetsområdet Helig.

Du kan se kortet här

Korten kostar ingenting. Beställ och dela ut dem till församlingsmedlemmar, anställda och samarbetspartner.

Korten skickas i buntar om 50 kort och portokostnader debiteras enligt mängden beställda kort. Vi har tryckt upp 50 000 kort på finska och 2 500 på svenska.

Beställningar: publikationer@evl.fi.

Bönekorten for jul också på nordsamiska

I år finns bönekorten för advent och jul också på nordsamiska. De kan beställas av Erva Niittyvuopio på domkapitel i Uleåborg (erva.niittyvuopio@evl.fi).

Tidigare nyheter