Påsk

Påskens berättelse på Facebook Påskens stora berättelse är det viktigaste i vår kyrka och som vi på olika sätt vill lyfta fram, speciellt i påsktider.

Varsågod, här är ett material för postningar i sociala medier under påsken 2018. Det här materialet kommer att publiceras på facebooksidan Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland. Du får gärna dela inläggen med er församlingssida, men det är också fritt fram att använda materialet och idéerna i era egna postningar.

Via undersidan hittar du material från påsken 2017 om du vill använda dig av det.

Frågor? Du kan ta kontakt med Simon Lampenius.

Tidigare nyheter