Öppet forum för pojkarbete - om digitala spel och spel med pengar tisdag 22 maj

29.03.2012Fostran

Välkommen med på öppet forum för pojkarbete som denna gång tar upp digitalt spelande och spelande om pengar!

Tid: Tisdag 22 maj 2012, kl. 10.15–14
Plats: Kyrkans central för det svenska arbetet, Hamngatan 9, mötesrum B2.

10.15 Kaffe
10.30 Hej och Välkommen
10.45 Digitalt spelande och spelande om pengar. Ett mynt med två sidor. Charlotta Grönberg från Peluuri berättar om sitt eget spelande som ung och hur man professionellt kan bemöta personer som är i riskzonen eller har problematiska spelvanor. Spelproblem och spelandet i allmänhet är vanligare hos pojkar än flickor. Ett spelproblem påverkar hela vardagen, familjen, kompisarna och skolgången. Hur vet man om spelandet är problematiskt, var får man hjälp?

11.45 Lunch
12.45 Diskussion
14.00 Slut

Vänligen meddela senast 15 maj om du kommer till simon.lampenius(a)evl.fi eller 09-180 25 49. Föreläsningen inklusive servering är gratis. Arrangör: Kyrkans central för det svenska arbetet.

------

Arbetet med att öka kunskapen i bemötandet av pojkar i församlingsverksamheten är ett prioritetsområde på Kyrkans central för det svenska arbetet. Nu inbjuder vi alla intresserade av ämnet till ett öppet forum. Tanken är att deltagarna dels får träffa varandra och dela med sig av utmaningar i sitt arbete, dels får ny information om könsspecifikt arbete med fokus på pojkar.