Hosianna! Tack för det Heliga! - Avslutning på prioritetsområdet Helig

16.10.2012

Hosiannahymnen samlar många människor i våra kyrkor på första advent. Hur skulle det vara om de stannade lite längre, för att äta, träffas, tala om tro och umgås?

Kyrkans satsning på det gemensamma prioritetsområdet Helig avslutas i slutet av 2012. Avslutningen av prioritetsområdet firas på första advent under temat ”Hosianna! Tack för det Heliga!”

Idéer för program och information

Vi vill uppmuntra er i församlingarna att fira temat på ert eget sätt. Vi ger material för planering och genomförande av avslutningsevenemanget här. Det finns också material som kan användas när ni informerar om dagen.

Avslutning på prioritetsområdet Helig

Hjälp för informationen