Det du behöver veta om församlingarnas webbverktyg Klockaren

08.05.2015Aktuellt

finns nu också på svenska, i Sacrista. sacrista.evl.fi/klockaren är adressen. Du hittar också dit genom att klicka: Förstasidan - Kommunikation - Webb - Klockaren.

De här sidorna ska hjälpa er i församlingen och samfälligheten då ni funderar på att gå med i Klockaren.

Inom kort kommer här också att finnas instruktionsvideor och material som stöder dig i användningen av verktyget och i att komma igång med innehållet. Vi lägger till an efter, men ett litet paket med de grundläggande funktionerna i verktyget blir klart inom maj månad.

Vi tar i första hand emot förfrågningar och anmälningar per e-post: klockaren (at) evl.fi.

Tidigare nyheter