Nyckeln

Professionstidningen Nyckeln är språkrör för kyrkans svenska barn-, ungdoms-, diakoni- och familjearbete. Fyra gånger i året når Nyckeln församlingsanställda, frivilliga och förtroendevalda med aktualiteter inom ämnesområdet.

Nyckeln innehåller bl.a. personporträtt, fördjupande artiklar, teologi, information, tips & idéer för arbetet samt ledarmaterial.

Utgivare, förfrågningar och manuskript

Nyckeln ges ut i samarbete mellan Kyrkans central för det svenska arbetet och förlaget Fontana Media.

På förfrågningar svarar chefredaktör Stefan Myrskog.

Manuskript till tidningen lämnas in till chefredaktör Stefan Myrskog.

Prenumerationer och pris

Prenumerationer görs till Fontana Media, tfn 09-612 61530, info(at)fontanamedia.fi.

Prenumerationspris:
36 euro/år