Tidningar som Kyrkostyrelsen publicerar

Nyhetsbrevet "i kyrkan" - information till församlingarna

I nyhetsbrevet i kyrkan får du veta vad som är på gång i kyrkan. Där finns information om till exempel aktuella projekt och kurser, men också om ständigt återkommande verksamhet. Det vill säga sådant som kan vara nyttigt för en församlingsanställd att veta.

Nyckeln

Nyckeln är tidningen för dig som jobbar med barn, ungdom, diakoni och familjearbete. Nyckeln innehåller bl.a. personporträtt, fördjupande artiklar, information och ledarmaterial.

Dövas församlingsblad

Dövas församlingsblad är en kyrklig tidsskrift för finlandssvenska teckenspråkiga. Bladet utkommer med fyra nummer per år.

Reseptio

Reseptio är en teologisk tidskrift som Kyrkans utrikesavdelning ger ut. Den handlar bland annat om lärosamtal kyrkorna emellan. Tidsskriften har utkommit sedan år 1992. Den utkommer med ett eller två nummer per år. Reseptio finns i den finskspråkiga tjänsten Sakasti.