Tro på det goda

Temat för församlingsvalskampanjen 2014 var Tro på det goda. Kampanjen fick god respons av målgruppen, församlingar och andra partner.

Marknadsföringsrapport (på finska)

Valresultatet finns på församlingsvalet.fi. Sidorna är öppna till sommaren 2015. Efter det här kan ni få valresultatet på pastorsexpeditionerna.

Statistik om valresultatet och valdeltagande (på finska)

Tro på det goda också efter valet!

Tro på det goda fortsätter som tema trots att valet är avslutat. Temat kan med fördel användas i församlingarnas och kyrkliga organisationernas kommunikation också i fortsättningen.

Målet är att ge kyrkan positiv synlighet och lyfta fram det goda arbetet som kyrkan utför. Varje organisation kan använda temat enligt sina egna möjligheter, resurser och intressen.

Ni kan fortfarande beställa ett begränsat urval material av Unigrafia.

Ni kan också göra nytt material med Tro på de goda–logon enligt de grafiska riktlinjerna (på finska).

Logotyper och pinsar

Tropadetgoda ny blå 200

Tro på det goda blå 200px

Tro på det goda blå stor

Tropadetgoda ny vit 200

Tro på det goda vit 200px

Tro på det goda vit stor

Helst ska man använda Tro på det goda–logon med texten Ev.luth.kyrkan i Finland. Om ni har kvar material med gamla versioner av logon (Församlingsvalet 2014 eller Församlingsvalet.fi) kan ni använda dem också.

Pins 100px

Pins 38 mm