Fadderdagen

Tillbringa en dag med ditt fadderbarn!

Fadderrelationen är i bästa fall en av de viktigaste relationerna i livet och det är därför värt att ägna tid åt den. Söndagen den 2 juni 2019 firar vi den nationella fadderdagen. Idén med fadderdagen är att ge faddrarna och fadderbarnen möjlighet att vara och göra saker tillsammans. Fadderdagen kan arrangeras av församlingarna i samarbete med olika företag, idrottsföreningar och organisationer.

Kummipäivä/Fadderdagen: Anvisningar för logon och övriga element 1/2019 som pdf

Här kan du ladda ner fadderdagens logo för att använda i församlingens material. I filen finns svenska, finska och tvåspråkiga logon.

På kartan ser du vad som sker runtom i landet på fadderdagen.