Arbetsgivarna

I rådgivningsärenden ber vi församlingarna använda e-postadressen kit(at)evl.fi eller telefonnumret till växeln 09-1802 442

VECKANS FRÅGA

Om arbetarskyddsfullmäktigen eller huvudförtroendemannen är förhindrade att delta i samarbetskommissionens möte, kan då deras ersättare delta i mötet i stället för dem?

Se även andra frågor och svar

Anvisningar för lokla avtal om modulararbetstidsförsök

Kyrkans arbetsmarknadsverks kontaktinformation

Besöksadress:
Södra kajen 8, Helsingfors

Postadress:
Kyrkans arbetsmarknadsverk
PB 210
00131 Helsingfors

tfn 09-1802 442

Telefonnummer och e-postadresser

Vi har förnyat våra rådgivningstjänster och koncentrerar nu all e-postrådgivning för församlingarna till en gemensam adress. Det garanterar er snabbast möjliga svar på era frågor. Därför ber vi er använda e-postadressen kit(at)evl.fi.