Arbetsgivarna

AKTUELL FRÅGA

Så införs prestationstillägget i församlingarna

Anvisningar för tillämpning av prestationstillägg och erfarenhetstillägg i församlingarna

Bedömning av en anställds arbetsprestation - blankettmall

Så införs prestationstillägget i församlingarna

KyrkTAK 2018-2020

Kirvestes

Avtalsböckerna KirVESTES 2018–2020 och KyrkTAK 2018–2020 har publicerats. Till varje församlingsenhet skickas ett exemplar av avtalet avgiftsfritt. Om ni behöver fler exemplar ska de beställas elektroniskt från Grano.

objectID=445%20">Beställ KyrkTAK 2018-2020

Beställ KirVESTES 2018-2020

Lönesystemet och grundlönen för den högsta ledningen - anvisningar för församlingarna

Anvisningar för lokla avtal om modulararbetstidsförsök

Kyrkans arbetsmarknadsverks kontaktinformation

Besöksadress:
Södra kajen 8, Helsingfors

Postadress:
Kyrkans arbetsmarknadsverk
PB 210
00131 Helsingfors

tfn 09-1802 442

Telefonnummer och e-postadresser

Vi har förnyat våra rådgivningstjänster och koncentrerar nu all e-postrådgivning för församlingarna till en gemensam adress. Det garanterar er snabbast möjliga svar på era frågor. Därför ber vi er använda e-postadressen kit(at)evl.fi.