Arbetsgivarna

I rådgivningsärenden ber vi församlingarna använda e-postadressen kit(at)evl.fi eller telefonnumret till växeln 09-1802 442

Kyrkans arbetsmarknadsverks kansli stängt 17–30.7.2017

Kyrkans arbetsmarknadsverks kansli håller semesterstängt 17–30 juli 2017. Kontaktbegäran kan under tiden lämnas per e-post på adressen kit@evl.fi. Vi besvarar e-posten fr.o.m. 31.7.2017.

VECKANS FRÅGA

Hur bestäms lön för sjukdomstid för säsongarbetare?

Anvisningar för lokala avtal om modulararbetstidsförsök

KyA har nytt servicenummer

Kyrkostyrelsens telefonväxel har flyttat över till en ny telefoncentralstjänst. Den nya tjänsten har gjort det möjligt för Kyrkans arbetsmarknadsverk att ta i bruk ett eget växelnummer. Samtal till vårt nya nummer styrs till växeln och därifrån vidare till någon av våra experter som är ledig att ta emot samtalet.

Vi rekommenderar att ni framöver använder det nya numret i stället för personliga telefonnummer, eftersom samtal till dessa nummer inte styrs vidare till växeln utan endast till svararen. Via växeln får uppringaren besked om när för tillfället upptagna experter är anträffbara igen och växlen kan också förmedla samtalet till en experter som är tillgänglig just då.

Vårt nya växelnummer är 09-1802 442.