Ansök om att bli steward vid CWME:s möte 15-22.5.2019 i Helsingfors

21.02.2019Världsvida kyrkan
WCC logo

Kyrkornas världsråds (KVR) Kommission för mission och evangelisation (CWME) ordnar ett möte i Helsingfors i maj på kulturcentret Sofia. I mötet deltar omkring 50 personer från olika kyrkor runtom i världen. Nu söker man två (2) stewardar som ska hjälpa till i olika praktiska uppgifter.

Under mötet diskuterar man behållningen och effekterna av missionskonferensen i Arusha i fjol, inför KVR:s nästa generalförsamling 2021.

Som steward får du vara med i ett internationellt ekumeniskt möte, du får värdefull erfarenhet och möjlighet att nätverka och lära dig nya saker. Arbetet förutsätter goda kunskaper i engelska. Stewarden får ersättning för inkvartering (vid behov) och måltider under mötet.

Skicka in en fritt formulerad ansökan där du berättar om dig själv och varför just du skulle passa bra som steward. Ansökan skickas till sakkunnig Ari Ojell senast 15.4.2019.

Mera information:

Sakkunnig Ari Ojell
ari.ojell(at)evl.fi
tfn. 050-3509 039

Mera information om stipendier: evl.fi/stipendier