Material för Trygg i din famn kampanjen på webben

17.06.2016Kampanjer
trygg i din famn logo 300 pixlar

Kyrkan kommer att lyfta fram människovärdet under mottot Trygg i din famn under 2016-2017.

För att ge synlighet åt kyrkans goda arbete i hela landet är kampanjen indelad i flera delområden. Den första delen av kampanjen handlar om välsignelse inför skolstart i början av hösten 2016. Fokuset är då på församlingarna och syns i sociala medier på hashtaggen #tryggidinfamn. Senare på hösten fortsätter kampanjen med Mikaelidagen, änglarnas dag. Då görs en mindre offentlighetskampanj på webben för att nå personer som inte är kyrkvana.

Läs mer om kampanjen och hitta materialet här.

Tidigare nyheter