Examen för revisorer inom den offentliga förvaltningen och ekonomin (OFR-examen) år 2014

06.02.2014Församlingsekonomi

Examen för revisorer inom den offentliga förvaltningen och ekonomin (OFR-examen) är en yrkesexamen som fastställts för att man på ett enhetligt sätt ska kunna konstatera yrkesfärdigheterna hos personer som arbetar med revision eller därmed jämförbara uppgifter inom den offentliga förvaltningen och ekonomin.

OFR-examen ordnas i Helsingfors den 20 och 21 september 2014.  Ansökningarna ska sändas in innan ansokningstiden löper ut den 22 april 2014 kl. 16.15 till OFR-nämnden.

Kuulutus JHTT-tutkintoon hakemisesta-sv