Finlandssvenska ekumeniska kyrkodagar 19-21.5.2017 i Åbo

Nadmedappelkvist

Kyrkodagarna är ekumeniska och riktar sig till församlingarnas anställda och förtroendevalda, till församlingsmedlemmar och frivilliga

Programmet

Plats

Samlingarna hålls på Hotell Radisson BLU Marina Palace, Slottsgatan 32, ifall inte annat anges i programmet.

Deltagaravgift

• Fredag-söndag: 105 € och innefattar programmet om inte annat har meddelats och alla i programmet angivna måltider
  • Endast fredag: 30 €
  • Endast lördag inkl. festmiddag: 90 €
  • Endast lördag utan festmiddag: 60 €
  • Studerande fredag-söndag: 50 euro och innefattar programmet om inte annat har meddelats och alla i programmet angivna måltider

Annullering av deltagande

Annulleringar gjorda efter den 4.5.2017 faktureras i sin helhet.
Frånvaro utan orsak faktureras även i sin helhet.
Endast annullering med läkarintyg beaktas.

Logi

Ingår inte i deltagaravgiften. Alla hotellrum bokas via Visit Turku per epost shoponline@visitturku.fi eller per telefon 02 262 7670.

För deltagarna i de finlandssvenska ekumeniska kyrkodagarna har det reserverats ett antal hotellrum på hotell Radisson BLU Marina Palace, Slottsgatan 32, och dessa kan bokas med referensen ”Kyrka 2017” . Logi kan även bokas på andra hotell i Åbo och då behövs ingen referens.

Specialpriset på Hotell Marina Palace för deltagarna i kyrkodagarna med referensen ”Kyrka 2017” är:

• Enkelrum standard 125 € / dygn
  • Dubbelrum standard 135 € / dygn
  • Enkelrum river view 135 € / dygn
  • Dubbelrum river view 145 € / dygn

För att boka rum vänligen meddela följande uppgifter:

• faktureringsadress
  • behov av rum samt rumsfördelningen
  • ankomst- och avfärdsdag

Rummen till priserna ovan är reserverad till 4.4.2017 eller tills rummen tagit slut. Rummen kan bokas för tiden 18–21.5.2017. Ifall extra nätter behövs bör dessa bokas direkt via hotellet.

Man kan inte längre anmäla sig till evenemanget.

Förfrågningar och information

Inbjudan till kyrkodagarna