Ansökan om stipendium till ett ekumeniskt seminarium i Strasbourg 3-10.7.2019

21.01.2019Världsvida kyrkan
Instituutti

Ekumeniska forskningsinstitutet Strasbourg ordnar varje år ett veckolångt ekumeniskt sommarseminarium. Nästa seminarium ordnas den 3–10.7.2019 med temat "Doctrines divides - Spirituality unites?". Utrikesavdelningen beviljar årligen 1–2 stipendier som täcker deltagaravgiften och resekostnaderna i anslutning till sommarseminariet.

Skicka in en fritt formulerad ansökan där du berättar om dig själv och varför du vill delta i kursen senast den 15.3.2019. Ansökan riktas till sakkunnig Ari Ojell, ari.ojell(at)evl.fi.

Kyrkostyrelsens utrikesavdelning förmedlar stipendier till teologiestuderande, forskare, studerande inom olika kyrkliga branscher och kyrkans personal. Information om alla stipendiemöjligheter finns på evl.fi.