Diakoni - i spänningen mellan det privata och det offentliga. Seminarium 4.3 i Åbo.

08.01.2013Diakoni

Diakoniarbetare och präster och alla intresserade:

Välkomna på seminarium om diakoniforskning den
4 mars 2013, kl. 10-16 i Åbo!

Samhället förändras allt snabbare och det finns en spänning mellan vad som ska skötas av det offentliga och det privata. Även president Sauli Niinistö var inne på detta i sitt nyårstal. På seminariet tar föreläsarna upp denna spänning och riktar särskild fokus på diakonin som ligger mitt emellan och som får en allt synligare roll i samhället. Huvudföreläsare är professor Anders Bäckström från Uppsala och forskarprofessorn vid FPA Heikki Hiilamo.

Seminariet är gratis och hålls i auditorium Salin, Axelia, Biskopsgatan 8 i Åbo. Deltagarna betalar sin egen lunch.

Anmäl dig före 25.2 till CLL vid Åbo Akademi. Anmäl dig här!

Se hela dagsprogrammet!

Här finns en broschyr som du kan skriva ut och informera med!

Arrangörer är Kyrkans central för det svenska arbetet, Centret för livslångt lärande vid Åbo Akademi, Yrkeshögskolan Novia och Teologiska fakulteten vid Åbo Akademi.