Pensionsskyddet för kyrkans anställda

Keva har hand om kyrkans pensionsverksamhet.

Dina pensionsuppgifter

I Kevas tjänst Dina pensionsuppgifter finns förutom anställningsuppgifterna inom den evangelisk-lutherska kyrkan dessutom uppgifterna om alla dina anställningar på den offentliga och privata sektorn som berättigar till arbetspension. I tjänsten finns förutom de förnyade pensionskalkylatorerna också mångsidigare tjänster som vi fortlöpande utvecklar för våra personkunder.

Gå till Dina pensionsuppgifter tjänsten

Mer information om Dina pensionsuppgifter tjänsten

Anställningsregistrering via webben

Webbregistreringen är en elektronisk kanal för anmälning av anställningsuppgifter. Mer information om registrering och en länk till tjänsten finns på kyrkans intranät.

Gå till anställningsregistreringen via kyrkans intranät

Anmälningstrafiken för anställningar förnyades