Anmälningen till rådplägningsdagarna för kyrkans diakoni och fostran har öppnat!

23.05.2013Utbildning
fisk!

Nu är det möjligt att anmäla sig till rådplägningsdagarna för kyrkans diakoni och fostran.

Rådplägningsdagarna för kyrkans diakoni och fostran hålls på kulturcentret Sofia i Nordsjö, Helsingfors 8-10.10.2013. Det är första gången diakoni och fostran håller rådplägningsdagar tillsammans.

Som huvudtalare fungerar utvecklingschef Helena Ewalds och kyrkoherde Stefan Forsén. Dessutom medverkar Metropolit Ambrosius, biskop i Helsingfors stift inom den Ortodoxa kyrkan i Finland. Dessutom bjuds på ett rikt seminarieutbud. Varmt välkomna!

Du kommer till anmälningen genom att klicka här.

Programbladet skickas till församlingarna inom kort men du kan redan läsa det genom att klicka här.