Kyrkans statistik

Tilastoportaalin kuva koko 223x200 px

Statistikreformen 2017

På statistiksidorna presenteras statistiska uppgifter om förändringar i församlingarnas befolkning, ingångna äktenskap, verksamhet och ekonomi.

Kyrkans statistiken samlas årligen in av församlingarna och de kyrkliga samfälligheterna. Statistikuppgifterna på dessa sidor presenteras för hela kyrkan, per stift och per församling.

Via länken nedan når du kyrkans intranät. På webbplatsen finns statistikblanketter och anvisningar för hur de ska fyllas i samt en länk för elektronisk dataöverföring (Sertika – elektronisk dataöverföring).

Via länken nedan kommer du till kyrkans intranät som endast är tillgängligt för församlingarna och de kyrkliga samfälligheterna.

Gå till Sertika via kyrkans intranät

Statistikblanketter 2016

Statistikblanketter 2017

Statistiska nyckeltal