Jobbar du med frivilliga?

18.02.2014Frivilligverksamhet

Eller kanske du vill börja integrera frivilliga mer i ditt arbete? Frivilligforum i Helsingfors ordnas 2 april, klockan 10-16 på Kyrkans central för det svenska arbetet, Hamngatan 9.

Biskop Björn Vikström talar om frivilligarbetet som hela församlingens uppdrag och tanken om det allmänna prästadömet. Under dagen ges också praktiska tips för frivilligarbetet. Paneldiskussion om frivilligarbetets betydelse för församlingen.

Dagen är avsedd för anställda med ansvar för frivilligarbetet i församlingarna och frivilliga med ledaruppgifter.

Läs mer om programmet.

Tidigare nyheter