Ansök om att bli steward vid KEK:s generalförsamling i Serbien 28.5-6.6.2018

14.11.2017Världsvida kyrkan
Stuertit Busanissa

Europeiska kyrkokonferensen KEK:s generalförsamling hålls i Novi Sad i Serbien 31.5-6.6.2018 (stewardprogrammet börjar redan 28.5). Till konferensen söks nu medhjälpare, s.k. stewardar, för olika slag av praktiska uppgifter. Som steward får du vara med i ett internationellt, ekumeniskt storevenemang, du får värdefull erfarenhet och möjlighet att nätverka och lära dig nya saker.

KEK står för logi, måltider och fickpengar. Utrikesavdelningen beviljar ett stipendium som täcker resekostnaderna för stewardar från Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland. Du kan ansöka om att bli steward om du är mellan 18 och 30 år.

Ansök om den rekommendation som behövs från din kyrka genom att senast 5.12.2017 skicka ett fritt formulerat e-postmeddelande till Ari Ojell (ari.ojell(at)evl.fi) där du berättar om dig själv och varför du vill bli och skulle passa som steward.

Mera information om programmet

Läs mer om olika möjligheter att studera och forska utomlands (på finska)

Mera information:

sakkunnig Ari Ojell