Vad vill du påverka i din kyrka?

19.02.2014Församlingsvalet 2018

På Instagram pågår en tävling som handlar om vad just du vill att vår kyrka satsar på. Vill du att din kyrka lyssnar bättre? Vill du att det blir lättare att göra en hjälpinsats i kyrkan? Delta i tävlingen och vinn två biobiljetter.

Ladda upp ett foto som visar vad just du vill att din kyrka satsar på och använd hashtaggen #församlingsvalet i kommentarsfältet. Det vinnande bidraget publiceras också varje månad på instagramkontot ev_luth_kyrkan.

Bidraget kan vara en selfie (som på bilden) eller annan bild som visar vad just du vill påverka. I kommentaren kan du också skriva vad du önskar att din kyrka satsar på. Hashtaggen #församlingsvalet behövs för att ditt bidrag ska delta i tävlingen.

Vinnaren i januari 2014, instagramtävling församlingsvalet

En ny vinnare utses varje månad av Församlingsförbundet genom lottning och meddelas via sitt tävlingsbidrag på Instagram.

Det vinnande bidraget i januari laddades upp av Ditte Sandholm (på bild) som vill att människorna i hennes kyrka diskuterar och respekterar varandra.

Tävlingen ordnas av Församlingsförbundet i samarbete med Kyrkans central för det svenska arbetet vid Kyrkostyrelsen. Vi vill att tävlingen inspirerar församlingsmedlemmar att ställa upp som kandidat i församlingsvalet.

Instagram är en mobilapplikation där du laddar upp bilder och kan kommentera och gilla andras bilder.

Tidigare nyheter