Borgågemenskapens bönekalender 2017

29.12.2016Världsvida kyrkan
Rukous

Borgågemenskapens bönekalender 2017 har publicerats

Bönekalendern anger ett lutherskt och ett anglikanskt stift från någon av Borgågemenskapens kyrkor för varje söndag under året. Tanken med bönekalendern är att kalla till regelbunden bön för Borgågemenskapens kyrkor och deras biskopar. En naturlig plats för detta är söndagens gemensamma förbön. Samtidigt visar bönegemenskapen i vidare mening på Kristi kyrkas katolska och apostoliska karaktär.

Lyft gärna fram denna bönemöjlighet i all kommunikation och i stiftens gudstjänstliv. På det sättet kan vi främja ekumeniken i församlingarnas vardag.

Om Borgågemenskapen på de finska Sakastisidorna

Borgågemenskapens webbsidor