Välsignelse inför skolstart

Trygg i din famn logo

Tillsammans kan vi lyfta upp välsignelse inför skolstart som ett viktigt tillfälle för hela familjen under mottot Trygg i din famn.

Synlighet på webb och i sociala medier

Webbplatsen tryggidinfamn.fi är navet i den utåtriktade kommunikationen. Där kommer det att finnas bl.a. ett bildflöde från fyrkantstaggen #tryggidinfamn. Nya memesbilder  uppdateras med tre olika teman:

1. Mörker, skymning och ensamhet

2. Ensamt barn utanför en gruppgemenskap

3. Barn och mobiler som avspeglar en positiv känsla

Ny sång

En nyskriven sång kommer att uppladdas med text, noter och sång på sidan, www.tryggidinfamn.fi.  Här ett litet smakprov från sången:

"Gud finns alltid inom mig, framför och bakom. Här på alla sidor finns han hela dagen lång. Ända sen jag föddes har han känt mig och mitt namn. Han hjälper mig och skyddar mig och bär mig i sin famn".

Publicera bilder

För att kampanjen ska fungera behöver vi tillsammans publicera bilder i sociala medier på fyrkantstaggen #tryggidinfamn. Ta några foton inför, under och efter ert välsignelsetillfälle och publicera dem i era kanaler. Uppmana föräldrar och andra deltagare att också använda fyrkantstaggen!

Grafiskt material

Det finns en bildserie på tio bilder som ni i församlingen kan använda er av för att marknadsföra ert välsignelsetillfälle. Det finns också Trygg i din famn-logo i olika färger som ni får använda. Du kommer till materialet genom att klicka här.

PM information om välsignelse

Läs mera om välsignelse inför skolstart här

Har du idéer eller respons på hur kampanjen kan göras eller vill fråga mer, hör av dig till Mirva Sandén

Läs om kampanjen på finska