Kristen fostran inom kyrkans verksamhet

barn dop välsignelse

På ansvarsområdet kristen fostran vid Kyrkans central för det svenska arbetet stöder och utvecklar vi kyrkans dopundervisning.

Fokus ligger på arbetet bland barn, ungdomar och konfirmander. Därtill betjänar vi dig som har hand om religionsundervisningen och den kristna fostran i samhällets utbildningsinstanser.

Arbetet för barns- och ungas rättigheter och välmående i kyrkan och samhället är en prioritet för oss.

Vi som arbetar här

Ledande sakkunnig, Stefan Myrskog
Sakkunnig, skolsamverkan och konfirmandarbete, Maria Björkgren-Vikström
Byråsekreterare, Suvi-Tuulia Vaara
Koordinator för sociala medier, Simon Lampenius
Sakkunnig, barn och skola, Mirva Sandén
Sakkunnig, ungdomsarbete,

Fostran på finska

För motsvarande arbetsområde på finska ansvarar Kyrkans enhet för fostran och ungdomsarbete, Kirkon kasvatus ja perhetyö, KKP.

Sök i Bibel 2000 - bibeln.se

Slå upp en eller flera verser ?
Sök efter ord ?