Kyrkan är en kommunicerande gemenskap

En allt större del av jobbet handlar idag om att kommunicera – i olika situationer; i tal, i skrift och med (ibland levande) bilder. På de här sidorna har vi samlat material som ska hjälpa dig i församlingen att förbättra din kommunikation.

Ta gärna kontakt om du har önskemål eller synpunkter på våra sidor om kommunikation!

Kyrkans kommunikationsdagar den 6-7 september

Kommunikationsdagarna 2018 hålls i Uleåborg den (5)6-7 september beroende på om man är med på förhandsprogrammet eller inte på onsdag.

Mera information senare.

Kyrkans nya kommunikationsplan

Kommunikationsplan för Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland fram till 2020 baserar sig på kyrkans uppdaterade strategi En mötande kyrka där det entydigt konstateras att vi alla är kommunikatörer i vår egen uppgift.

Kommunikationsplanen innehåller viktiga principer och anvisningar, och stöder alla kyrkans medarbetare och förtroendevalda i deras kommunikation.

Du hittar oss på olika sociala medier

Du som jobbar med information i församlingen är varmt välkommen med i Facebookgruppen Informatörerna i Borgå stift.

På Instagramkontot ev_luth_kyrkan publicerar vi bilder kring tro, andlighet och vardag. Vill du bli en av våra Instagrammare? Kontakta koordinatorn för sociala medier.

På Twitter hittar du kyrkans svenskspråkiga konto @kyrkans_komm. Följ med nyheter och twittra!

Gilla gärna också Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland på Facebook.