Kurspaket i sociala medier 2018

Ta församlingens arbete med webb och sociala medier till följande nivå! Kanske ni nyligen börjat använda webbverktyget Klockaren och nu även vill ge ett lyft till era social mediekanaler?

År 2018 erbjuder vi skräddarsydda kurser för er församling. En eller två utbildare kan besöka er församling och ge en kurs på basen av era behov. Nedan finns några exempel. Kursen kan också ordnas tillsammans med några församlingar eller ett prosteri, om man upplever att man har ungefär samma behov. I kurserna ingår information om hur församlingar och kyrkostyrelsen tillsammans kan jobba med kyrkans gemensamma webbarbete och därmed kan vi erbjuda kurserna till ett subventionerat pris. Ta kontakt med Simon Lampenius för att diskutera er församlings önskemål och för att beställa en kurs.

Vi kan till exempel ta upp:

• Gör en strategi för sociala medier. Ni får hjälp att ta fram en strategi för sociala medier så att er användning blir planerad och effektiv.
  • Mer liv och substans till församlingens facebooksida och andra kanaler. Att göra församlingsarbete i sociala medier och förverkliga kyrkans grunduppgifter fostran, förkunnelse, mission och diakoni. Fokus på att vara sociala i sociala medier.
  • Skapa interaktion. Fotografering eller video. Mycket på webben och sociala medier är bilder, både stillbilder och rörliga bilder. Beställ en inspirerande kurs till det egna arbetslaget hur alla kan bli bättre på fotografering eller att skapa videon. Teoripass och praktisk övning.

Priser och kursens längd

Längden på kursen kan anpassas till era möjligheter.

Förfrågningar

Koordinator för sociala medier Simon Lampenius, 09 180 25 49, simon.lampenius(ät)evl.fi

Halv dag: KA 200 € + resor För färre än 10 deltagare KA 100 € + resor
Hel dag: KA 400 € + resor. För färre än 10 deltagare KA 200 € + resor