Himlaliv

I Himlaliv få du träffa människor som valt sitt unika sätt att utöva sin tro. Gemensamt för alla är sökandet efter ett himlaliv; den smala väg som för var och en finns på olika ställen på livskartan. Häng med och möt människor med egna uppfattningar om kyrka, kristen tro och vägen till ett himlaliv.

Respons på Himlalivs webbsida: "Skönt med program som visar på "normala" mänskor som lever tillsammans med Gud i vardagen".

Himlaliv sänds i Yle Fem och kan även ses på webben via Yle Arenan i 30 dagar efter att programmet sänts i tv.