AKTUELLT

Omenapuuliten    Nytt inspirationsmaterial!

Nåd 2017!

Som kyrka har vi ett uppdrag att vara nådens budbärare till varandra. Hur gör vi nåden och tillgängligheten synlig i församlingen?
Tips på samtalsämnen i arbetslaget, i församlingsrådet och bland församlingsmedlemmarna.

Berättelsernas kraft – Bibeln mitt i livet

Genom att lyfta fram berättelserna i Bibeln vill vi möta människor i samtal om viktiga frågor. Med Luthers bordssamtal som förebild kan vi ordna postreformatoriska eftersnack och på andra sätt lyfta fram Bibeln och pröva andra idéer där boken som påverkat oss människor så mycket får vara i centrum.
Bibeln i mitt liv

Muista myös